Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥ - ΣΗΜΕΡΑ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ακούγοντας και διαβάζοντας τις δηλώσεις και ανακοινώσεις των κομμάτων μετά την τελευταία συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, θέλω να τονίσω ότι, η εμμονή στην σωστή λύση του Κυπριακού έχει αυξηθεί και διογκωθεί.

Προσωπικά πιστεώ ότι, είναι αναγκαία η διαφωνία με τις συνεχείς υποχωρήσεις της πολιτικής του κ. Χριστόφια, η οποια είναι ολέθρια για τον Ελληνισμό της Κύπρου και με μαθηματική ακρίβεια, οδεύει στην εξαφάνιση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Καλώ τους οπαδούς της σωστής λύσης, να παραμείνουν προσηλωμένοι στις αρχές και τα στοιχεία της λύσης που μαζί διακηρύξαμε και για την οποία αγωνιστήκαμε για να υλοποιηθεί.





Νίκος Κουτσού

Βουλευτής Αμμοχώστου
Αναπληρωτής Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κόμματος


Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥ

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος και Βουλευτής Αμμοχώστου Νίκος Κουτσού, σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι παραμένοντας στο Κέντρο Αποκατάστασης, παρακολουθεί με αγωνία τις τελευταίες συναντήσεις και δηλώσεις για το Κυπριακό, τόσο από τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν, όσο και από τους δικούς μας πολιτικούς ηγέτες.

''Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι, παρακολουθώ με πολλή προσοχή και ηρεμία τα τεκταινόμενα και τις τελευταίες εξελίξεις, καταδικάζω όσα είναι αντίθετα με τις δικές μας απόψεις για απελευθέρωση του νησιού μας και παροτρύνω τον Κυπριακό Ελληνισμό να είναι και αυτός ήρεμος και ήσυχος γιατί 'έχουν γνώση οι φύλακες', σημειώνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος στην ανακοίνωση του.

''Σύντομα με την βοήθεια του Θεού, θα είμαι μαζί τους για να συνεχίσουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση της Κύπρου μας'', καταλήγει.