Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Για τα επιτόκια

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥ: ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΧΣ – ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Νίκος Κουτσού προέβη σήμερα σε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στις σημερινές εξαγγελίες των οικονομικών μέτρων λέγοντας: «Χαιρετίζουμε την υιοθέτηση της πρότασης του Ευρωπαϊκού Κόμματος για χαμηλότοκα δάνεια μέσω του Οργανισμού Χρηματοδότησης Στέγης. Θεωρούμε ότι με το μέτρο αυτό θα ενισχυθούν οι κατώτερες εισοδηματικές τάξεις που ασφυκτιούν από τα υφιστάμενα τραπεζικά πλαίσια. Εν πάση περιπτώσει, θα μελετήσουμε όλα τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν και θα τοποθετηθούμε συνολικά στη συνέχεια».

Ο κ. Κουτσού συνέχισε: «Απουσιάζει, όμως, από τα σημερινά μέτρα η αποτελεσματική εξουδετέρωση του καλπασμού των δανειστικών επιτοκίων. Ο Πρόεδρος περιορίστηκε και πάλι στις προσφιλείς για την κυβέρνηση εκκλήσεις. Εμείς, ως Ευρωπαϊκό Κόμμα, αποφασίσαμε να καταθέσουμε πρόταση νόμου ώστε να μπει επιτέλους φραγμός στις αχαλίνωτες χρεώσεις που επιβάλουν οι τράπεζες, ως ένα αποτελεσματικό μέτρο ανακούφισης του οικονομικού βάρους που επωμίζονται οι πολίτες, ειδικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης:

«Με την πρόταση αυτή του Ευρωπαϊκού Κόμματος θα μειωθούν δραστικά τα υψηλά επιτόκια δανεισμού, τα υπερβολικά διαχειριστικά έξοδα καθώς και και οι χρεώσεις στις πιστωτικές κάρτες».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είσιεν τζαι ο Χίτλερ μπλογκ ρε σιελιόνι?

Ανώνυμος είπε...

afou den exis apopsi perdika mou, toulaxiston min gamas tin sizitisi!

nikos koutsou είπε...

Για τους όρους χρήσης του ιστολογίου:

http://www.koutsou.eu/index.php?id=3


Web Team
email: nkoutsou@parliament.cy