Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥ: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ;»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Νίκος Κουτσού παρέστη σήμερα και μίλησε στην εκδήλωση «Αμμόχωστος χθες και σήμερα» που οργάνωσε η Γυναικεία Οργάνωση του Ευρωπαϊκού Κόμματος (ΓΟΕΚ) στη Λάρνακα. Ο κ. Κουτσού έκανε αναδρομή στις παραβιάσεις συμφωνηθέντων στις οποίες προέβη η Τουρκία λέγοντας: «Παραβίασε τα ψηφίσματα 550 και 789 του ΣΑ των ΗΕ για την Αμμόχωστο. Παραβίασε τη συμφωνία Κυπριανού – Ντενκτάς για προτεραιότητα στην επανεγκατάσταση στα Βαρώσια. Γιατί συνεχίζουμε να τα αποδεχόμαστε όλα αυτά χωρίς να αντιδρούμε;»;





Ο κ. Κουτσού τάχθηκε υπέρ της ανάληψης διεθνούς εκστρατείας καταγγελίας της Τουρκίας για όλες τις παραβιάσεις στις οποίες προέβη και εξακολουθεί να προβαίνει. «Μόνο με μαχητική διπλωματία και διεθνή δραστηριοποίηση θα ασκηθούν πιέσεις στην Τουρκία. Αυτό επιβάλλεται να γίνει ιδιαίτερα εντός των θεσμικών οργάνων της ΕΕ», τόνισε.





Ο κ. Κουτσού κάλεσε όλους να υπερψηφίσουν το Ευρωπαϊκό Κόμμα: «Βοηθώντας το Ευρωπαϊκό Κόμμα, ενισχύετε τη φωνή της συνέπειας και της αξιοπιστίας στο Κυπριακό. Ενισχύετε τη σταθερή στάση που τήρησε απέναντι στην παρούσα διακυβέρνηση και τις τολμηρές προτάσεις που κατέθεσε για την κοινωνία και την οικονομία».





Την εκδήλωση προσφώνησε η Πρόεδρος της ΓΟΕΚ Μαρίνα Δημητρίου. Κύρια ομιλήτρια ήταν η κα Κλαίρη Αγγελίδου.





ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2011

1 σχόλιο:

the Idiot Mouflon είπε...

ΟΥΤΟΠΟΣ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ

ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ