Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Όχι στη δικαίωση της κρατικής τρομοκρατίας

Η αθώωση των 10 βασανιστών αστυνομικών που ξυλοκόπησαν τους δυο φοιτητές το Δεκέμβρη του 2005 έχει προκαλέσει την αγανάκτηση της κυπριακής κοινωνίας.

Η δίκαιη κοινωνία, το κράτος δικαίου και των πολιτών, η δημοκρατία πλήγηκαν ανεπανόρθωτα από τους ίδιους τους θεσμούς. Ποιά είναι η δική σου γνώμη;

Ν.Κ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΚΤΥΠΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΗΝΥΣΑΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ

andreas f.stavrou είπε...

Μα δεν τους αθώωσαν στις 19 Μαρτίου. Τους είχαν "αθωώσει" η εκτελεστική εξουσία, ο κύριος Εισαγγελέας, η αστυνομία από τις 20 Δεκεμβρίου 2005 ως τις 30 Μαρτίου 2006. Απλώς η δημοσιοποίηση με το βίντεο στις 30Μαρτίου 2006 τους έκανε χαλάστρα. Εντάξει, βρήκαν οι άνθρωποι τρόπο και το ξεπέρασαν.

Ανώνυμος είπε...

Μπανανια είμαστε.Τι περιμενατε να γίνει δηλαδη?Κύριε Κουτσού σας συγχαίρω για μένα είστε ο καλύτερος πολιτικος στην Κύπρο.Αν και δεν μ αρέσουν οι πολιτικοι!

Ανώνυμος είπε...

kyrie koutsou sxetika me to xilodarmo oi astinomikoi tha eprepe na meinoun mesa gia 2 xronia kai na ani3oun fakelo.

akoma eprepe na tous apilisoun me apolish alla sthn ellada kai thn kypro den ginontai ola opws prepei.

Ανώνυμος είπε...

Συναγωνιστή ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ. Οι φουρτουνιασμένοι καιροί που ΕΣΥ βαστούσες το τιμόνι του καραβιού απέδειξαν ότι οι ιδέες μας δεν πεθαίνουν ποτέ. Θα με ενδιέφερε να ανέβαζες ένα άρθρο για την τότε εποχή και τη δράση σου στο ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ. Ακόμη αν μπορείς ,επειδή υπάρχει μια σύγχηση σε μας, γιατι οι δρασιτες πρέπει και είναι σημαντικό να ψηφίσουν ευρωκο.